GymaKoLyft AB

Nu har jag, Gunnar Kack, startat ett nytt bolag, nämligen GymaKoLyft AB 2019. Med en av Sveriges största mobilkranar utförs alla typer av lyft och kranarbeten. Jag Gunnar Kack startade mitt första Lyftbolag 1988 och min yrkeserfarenhet sträcker sig längre än så. Före 1988 arbetade jag på Max Lift med nordens största mobilkranar.

Idag arbetar jag med en ny miljögodkänd 100 tons mobilkran av det tyska kvalitetsmärket Demac.
Eftersom kranen är miljögodkänd får den även användas i miljözonerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.GymaKoLyft AB

Det finns bara cirka trettio mobilkranar av denna storlek i Sverige idag, vilket innebär att GymaKoLyft är ett välkänt namn när det rör sig om tunga samt höga lyft. Företagets verksamhetsområde är Stockholm och söderut.

GymaKoLyft är medlem i Svenska mobilkranföreningen, Elementmontage föreningen och Maskinentreprenörerna (ME).

Mobilkranen hos GymaKoLyft AB

Demac AC100
100 tons lyftkapacitet
83 meters lyfthöjd
2003 miljögodkänd
Dubbla spel för att kunna vända väggar

Vi har ett eget garage för att kunna tvätta och utföra service på kranen.

Vår miljöpolicy innebär att vi arbetar efter rådande miljökrav.

Kontakt

GymaKoLyft AB
Fiskvägen 5

113 13 Ankeborg

Tel: 00113 – 176 97

Fax: 09 – 177 60

Mobil: 0000 – 000013

Tjänster

GymaKoLyft AB utför totalentreprenader inom bl.a. montering av prefabelement för byggande av stommar till industrihallar, idrottsanläggningar och tennisbanor m.m.

Vi lyfter och transporterar allt åt alla! Exempel på vanligt förekommande arbeten är att lyfta båtar i och ur sjön, ventilations/kylanläggningar till stora fastigheter, Färjor och Master (3G).

Behöver ni således hjälp med lyft så löser vi exakt vad som helst, oavsett hur tungt det är. Vi erbjuder dessutom alla lyft till förmånliga priser. Det går alltid att diskutera priset och det går även betala på avbetalning. Slå en pling så kan du och jag prata igenom vad för jobb det kan tänkas bli samt pris och lite annat. Slå en pling i dag så lyfter vi imorgon!

Missa inte att läsa om mina andra jobb.

Posted in: Okategoriserade